Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Lacta Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας

Η Νο1 σοκολάτα γάλακτος με την ξεχωριστή γεύση, που λιώνει απαλά στο στόμα. Η Lacta έχει καταφέρει να χτίσει μία δυνατή σχέση με το κοινό της, να ανανεώνεται συνεχώς και να αποτελεί μία διαχρονική αλλά και σύγχρονη μάρκα. Η Lacta κυκλοφορεί σε συσκευασίες 30γρ,60γρ,85γρ, 200γρ, mini ενώ υπάρχει και Lacta με Αμύγδαλα και Lacta με Φουντούκια σε 56γρ και 85γρ. 
Lacta με καραμέλα
Συνδυασμός… εκρηκτικός!
Η αγαπημένη σε όλους μας σοκολάτα γάλακτος Lacta συνδυάζεται μοναδικά με κομματάκια τραγανής καραμέλας, σχηματίζοντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.
Η νέα σοκολάτα γάλακτος “Lacta με Καραμέλα” θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα γίνει η νέα, αγαπημένη σας συνήθεια! 
Το πιο απίθανο ταίρι της χρονιάς ήρθε για να μείνει, χαρίζοντας σε όλους μια απρόσμενη, μοναδικά πρωτότυπη αίσθηση στο στόμα! 
    
Lacta Lov’it choc’n’biscuits… και εγένετο σοκολατοαπόλαυση!
Ακαταμάχητος συνδυασμός από σοκολάτα γάλακτος Lacta με κομμάτια τραγανού μπισκότου, που θα σας παρασύρει σε ανεξερεύνητα γευστικά μονοπάτια!
Lacta Lov’it Choc’n’choc:
Σοκολατένιο μπισκότο συνδυάζεται εξαιρετικά με μοναδική μους σοκολάτας και με υπέροχα κομματάκια καραμελωμένων φουντουκιών, ενώ η αγαπημένη σοκολάτα γάλακτος Lacta τα αγκαλιάζει απολαυστικά! 


Lacta Lov’it Γκοφρέτα
Η γκοφρέτα Lacta Lov’it εκφράζει την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού μας και η απίθανη γεύση της μας γεμίζει κέφι και αυθορμητισμό. Πολλές στρώσεις υπέροχης γκοφρέτας καλυμμένες με πλούσια σοκολάτα γάλακτος, κάνουν κάθε δαγκωνιά απολαυστική για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κατηγορίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου